Pomurska A liga pandolo 2011

 

MŠD Prekmurski pandolaši v sezoni 2011 organizirajo Pomursko A ligo. Odigrani bodo trije turnirji, s katerih se bodo točke za končno zmago in boj za pokal A lige seštevale. Za vso potrebno opremo bo poskrbel organizator lige. Igralo se bo po pravilih Zveze društev igre pandolo Slovenije.  

Ker je pandolo novost v Pomurju, bomo vsak petek pred posamičnim turnirjem ob 17. uri na igriščih izvedli trening, kjer bo vsak lahko spoznal igro in se tudi preizkusil v njej. Prav tako pa bo vsak petek pred turnirji opravljen tudi žreb tekmovalnega razporeda. V primeru slabega vremena (v kar ne verjamemo) bodo odigrani penali.

 

Ime ekipe in člane nam sporočite najkasneje dva (2) dni pred pričetkom posameznega turnirja. Ekipo sestavljajo trije člani in morebitna rezerva. Prijavnina ekipe znaša simboličnih 10 EUR (v njo sta všteta obrok in pijača tekmovalcev), ki se poravna pred pričetkom turnirja. V primeru slabega vremena in odigranih penalih se prijavnina vrne.

 

Odigrani bodo trije turnirji in sicer:

 18. junij - Pandolo igrišče pri vagi, Dobrovnik  (v sklopu Vidovega proščenja)

 

     30. julij - Kantina, Srednja Bistrica (v sklopu Mlinarskih dnevov)

 

   13. avgust, Pandolo igrišče v Filovcih, Moravske Toplice (finale lige)

 

Skupno bomo na treh turnirjih podelili 36 medalj in tri pokale za končno ligaško uvrstitev ter prehodni pokal za Pomursko A ligo pandolo. Podrobnejše predstavitve turnirjev najdete s klikom na naše Facebook dogodke: