IZPOSTAVLJENI DOSEŽKI ČLANIC IN ČLANOV DRUŠTVA

 

   17. - 18. september 2016 - Verona (Italija)

 

Pandolo reprezentanca Slovenije, ki sta jo sestavljali člani MŠD Prekmurski Pandolaši (Miša Bači, Mitja Obid in Tadej Žižek) in člana KŠD Dolga štorija, so na dvodnevnem mednarodnem turnirju v Veroni, med desetimi ekipami izgubili le v finalu in tako osvojili srebrno kolajno.

   13. december  2014 - Montinjan

 

V Montinjanu je 13. decembera potekala Skupščina delegatov članov društev Zveze in s tem smo tudi uradno zaključili sezono 2014. Večer se je zaključil s podelitvijo nagrad in priznanj ekipam ter posameznikom, za uspehe v državnem prvenstvu 2014. Mi smo prevzeli plaketo in medalje za ekipno 3. MESTO na državnem prvenstvu.

   20. oktober  2012 - Strunjan

 

Zadnji turnir za točke v sezoni 2012.

Udeležba na sedmih od osmih turnirjev za točke v sezoni in osvojeno 2. mesto turnirja, nam je prinesla končno 4. mesto državnega prvenstva.

Za stopničke sta nam zmanjkali le dve točki.

 

   11. avgust 2012 - Dobrovnik

 

Doslej edina zmaga prekmurske ekipe na turnirju Zveze. Z izjemno igro na prav vsaki tekmi turnirja so navduševali: Boštjan Slepec, Rok Lesjak in David Aleksi.

 

   10. september 2011 - Koper  (Bonifika)

 

Naša članica Gordana Bači je dosegla "fouri campo" (udarec izven igrišča). Dosežek velja za edinega v zgodovini Zveze, ki ga je dosegla predstavnica lepšega spola.

 

    29. avgust 2010 - Truške

 

Presenečenje na krstnem turnirju MŠD PP, kjer smo z 45 : 22 premagali ekipo Robe Varie, ki so v sezoni 2010 postali slovenski prvaki v pandolu. Prekmurci v sestavi: Obid, Kelenc in Šipoš.